• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
"HÜDA PAR yılın 365 günü sahada"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak 27'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine katılacak ittifakların ve siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesiyle ilgili Yüksek Seçim Kurulunda kura çekildi.

Seçime katılacak parti temsilcilerinin hazır bulunduğu kura çekimine HÜDA PAR adına Genel Sekreter Şehzade Demir katıldı. Yapılan kura çekiminde HÜDA PAR oy pusulasında 2'inci sırada yer aldı.

Kura çekimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Demir, kura çekiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

HÜDA PAR olarak uzun zamandır sahadaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Demir, "Listeler teslim edilecek. 81 ilde 600 aday ile hazırlıklarımızı bitirdik. Sadece son kontroller yapılıyor. Listelerimizi teslim edip bundan sonra sahaya odaklanacağız." dedi.

Partilerinin sadece seçim dönemlerinde çalışan bir siyasi parti olmadığına dikkat çeken Demir, yılın 12 ayının 365 gününde halkla ile iç içe olan bir siyasi parti olduklarını söyledi.

HÜDA PAR'ın bu şekilde çalışmasının bazen halk tarafından tuhaf karşılandığını belirten Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizim sürekli sahada çalışmamızı gören halkımız 'Hayırdır seçim yok neden sahadasınız?' diyorlar. Malumunuz; Türkiye'de ki siyaset geleneğinde partiler seçimden seçime sahada boy gösteriyorlar. Bizim o noktada ciddi bir farkımız var. Biz, yılın 365 günü sahadaydık. Bu saatten sonra yediden yetmişe herkes sahada olacak. Ve birebir toplumunun tamamına gitmeye çalışacağız."

Türkiye'de halkın tüm beklentilerine rağmen yaşanan birçok sorunun çözülmek yerine ötelendiğini ifade eden Demir, herkesi HÜDA PAR'ın farkını görmeye davet ettiğini söyledi. (Osman Gülebak-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir