• DOLAR 32.378
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.675
  • ...
HÜDA PAR Ağrı milletvekili aday adaylarından STK ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı Milletvekili aday adayları Erol Mağlay ve Doğan Özmen beraberlerindeki heyetlerle, kentte faaliyet gösteren Beşir-Der ve İHH Ağrı Temsilciliklerini ziyaret etti.

İHH Ağrı Temsilciliğini ziyaret eden milletvekili aday adayı Doğan Özmen'i, İHH Ağrı Temsilcisi Kerem Engin ve yönetimi karşıladı.

Gündem meselelerinin konuşulduğu ziyarette Doğan Özmen, mecliste İslami muhalefete ihtiyacın olduğunu söyledi.

Özmen, "Şu zamana kadar gerçekleşen seçimlerde Ağrı sayısız milletvekili meclise gönderdi; ama hiçbiri kangren olmuş sorunlarımıza çözüm getiremediler. Şu ana kadar bizi takip etmişsiniz, aldığımız kararları, yaptığımız çalışmalara şahit olmuşsunuzdur. Hamdolsun hiçbirinde halkın menfaatini göz ardı etmemişiz. Tüm çalışmalarımız memleketimizin faydasına olmuştur." dedi.

Doğan Özmen'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden İHH Temsilcisi Kerem Engin, HÜDA PAR'a seçimlerde başarılar dileyerek, yapılan çalışmaların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Milletvekili aday adayı Erol Mağlay ise beraberindeki heyetle, Beşir-Der Ağrı Temsilciliğini ziyaret etti.

"Halkımız yetki verirse sorunların çözümü için gayret sarf edeceğiz"

Beşir-Der İl Temsilcisi Umut Oğur ve yönetimi tarafından karşılanan Erol Mağlay, çalışmaları hakkında konuştu.

Ağrı'nın çok fazla sıkıntılarının olduğunu, halkın kendilerine vereceği destekle bu sorunları çözme gayreti içerisinde olacaklarını aktaran Mağlay, "Ağrı'nın yaşadığı sorunlarla baş başa bırakılmasını kimse göz ardı edemez. Bu unutulmuşluğun da hesabını elbet halkımız yapıyor, bunun değerlendirmesini yapıyor. Parti olarak seçimlerden daha bahis yokken defalarca gelip derneğinizde, işyerinizde, evinizde sizleri ziyaret etmişizdir. Gezmediğimiz mahalle, işyeri, sokak kalmadı. İletilen sorunları raporlaştırıp genel merkezimize, genel merkezimizde hükümete muhakkak iletmiş ve işin takipçisi olmuştur. İnşallah yetki verirse halkımız, sorunları en yüksek mertebeden dillendirip, çözüm için ciddi gayret içinde olacağız." diye konuştu.

Beşir-Der İl Temsilcisi Umut Oğur ise yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek milletvekili aday adayı Erol Mağlay'a başarılar diledi. (Ömer Adıgüzel-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir