• DOLAR 32.431
  • EURO 34.46
  • ALTIN 2490.641
  • ...
Yurt ışıkları Kudüs için yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistlerin Filistinli Müslümanlara yönelik saldırılarına tepkiler devam ederken, Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri, Filistinli Müslümanlara destek vermek amacıyla yurt binasının ışıklarıyla Kudüs yazdı.

Siyonist terör çetesinin katliamları Türkiye ve dünyanın dört bir yanında protesto edilirken Filistinli Müslümanlara bir destek de Adıyaman Safvan Bin Muattal Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerinden geldi.

Öğrenciler yurdun yola bakan tarafında 75 odanın ışıkları ile oluşturdukları kareografide Kudüs yazdı. Kudüs yazısı yaklaşık yarım saat kadar vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Adıyaman Safvan Bin Muattal Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Sami Köroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Toplumsal hassasiyetlerimiz konusunda yurtlarımızda barındırdığımız öğrencilerimizi özellikle belli dönemlerde bilinçlendirmek amacı ile farklı sosyal faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu akşam da özellikle gündemin yoğun olduğu bir dönemde dikkati Kudüs'e çekmek ve gençlerimizin hassasiyetlerini bir şekilde yönlendirmek amacı ile böyle bir etkinliği gerçekleştirdik. Bloklarımızdan bir tanesinin cephesine Kudüs yazarak hem yoldan geçenlerin dikkatini konuya yoğunlaştırdık hem de öğrencilerimizin bu konudaki hassasiyetlerini en üst seviyede tutma çabası içerisinde olduk." dedi. (Cemil Özdaş - İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir