• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

 

EKONOMİ SERVİSİ

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Filistin`in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa`yı ziyaret ederek desteklerini ilettiler.

KAHVECİ: “MÜSLÜMAN DÜNYASI KUDÜS VE FİLİSTİN`E SAHİP ÇIKMALIDIR”

Filistin Büyükelçiliğinde gerçekleşen ziyarette bölgede son birkaç gündür yaşanan olaylar ve detayları konuşulurken, Genel Başkanımız Önder Kahveci, İsrail devletinin tutumunun kabul edilemez olduğunun altını çizdi. Kahveci, “ABD`nin Büyükelçilik binasını Kudüs`e taşıması ve Kudüs`ü İsrail`in başkenti olarak tanıma kararı ile başlayan tavrı bölgede yıllardır süregelen kaos ortamını daha da içinden çıkılmaz bir hale taşımıştır.

“BİZLER DAİMA SİZLERLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Son birkaç günde 60`ın üzerinde masum insan israil devletinin hedefi olmuş ve hayatlarını kaybetmiş, yüzlerce insan ise yaralanmıştır. Kutsal Ramazan ayımızı idrak etmeye başladığımız şu günlerde bu saldırgan tutumun altındaki kirli ve sinsi tezgahları herkes görmektedir. Türkiye Kamu-Sen olarak bizler Filistin meselesini hep yakından takip ettik ve bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Kudüs Filistin`in başkentidir ve bu gerçek asla değiştirilemez. Müslüman dünyası Kudüs`e ve Filistin`e sahip çıkmalıdır. Şayet bu birliktelik sağlanırsa bölgede kan ve gözyaşı bitecek, barış sağlanacaktır. Burada hayatını kaybeden insanlar şehittir. Eli kanlı israil devletinin bu yaptıkları asla kabul edilemez. Bu katliamı yapan israil devletini kınıyor, şehitlere yüce Allah`tan rahmet diliyorum. Bizler daima sizlerle olmaya devam edeceğiz. Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa İse, Türkiye Kamu-Sen`in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kendi evinize, kendi ofisinize hoş geldiniz. Yaşanan olaylar nedeniyle verdiğiniz destek için Filistin halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.