• DOLAR 32.559
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2424.18
  • ...
Batman Valisi köylerde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk ilçesine bağlı Ulaşlı, Yayalar ve Taşlıdere köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Özel İdaresi çalışanı Ahmet Acar'ın Ulaşlı köyündeki taziyesine de katılan Vali Deniz, Acar'ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Deniz, sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Yayalar köyüne geçen Vali Deniz, köy halkıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Köyün sorunlarının giderilmesi konusunda ilgili kurumlara talimat veren Deniz, vatandaş memnuniyeti hizmetin en güzeli olduğunu belirterek, köylerin alt yapı ve üst yapı sorunların giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Deniz, "Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha çok sahiplenmeliyiz. Ülkemize yönelik saldırıları birlik ve beraberlik içerisinde boşa çıkaracağız. Piyon olarak kullandıkları terör örgütlerine karşı da cesaretli bir şekilde sesimizi daha da yükselteceğiz. Kardeşliğimize, huzur ve güven ortamına sahip çıkmalıyız." diye konuştu.

Taşlıdere köyünde, köy halkı tarafından karşılanan Vali Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Daha sonra köy okulunu ziyaret eden Deniz, öğrencilerle bir araya gelerek, kendilerine kitap okumaları konusunda nasihatlerde bulundu. Öğrencilere kitap hediye eden Deniz, kitap okumadan başarı elde etmenin mümkün olmadığını belirtti.

Okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Deniz, yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Deniz, öğretmenlere eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra aile ziyaretlerine önem vermelerini istedi. 

Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Deniz, köyden ayrıldı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir