• DOLAR 32.58
  • EURO 35
  • ALTIN 2418.924
  • ...
Sağlık personeline "Acil Servislerde İletişim Eğitici Eğitimi" verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı Van İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Koordinasyonunda SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime 300 acil çalışanı katıldı.

Eğitimde, Psikoterapi "Acil Servislerde Etkili İletişim Teknikleri" ile ilgili bilgiler paylaştı. "İletişim, triyaj, kriz ve afet yönetimi, kötü haber verme yöntemleri, acilde şiddet, istismar, adli tabiplik, hekimin hukuki ve cezai sorumlulukları konularında da katılımcılara bilgi verildi.

Acil servis çalışanları başta olmak üzere il genelinde hastane çalışanlarına "İletişim" eğitimi vermesi planlandığı ve böylece acil servislerdeki şiddet olaylarının azaltılması ve hizmet kalitesinin artırılmasının hedeflendiği eğtimlerin önümüzdeki çalşmaların devam edeceği belirtildi.

YYÜ. Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Dr. Öğretim Üyesi Muhammet İkbal Şaşmaz, araştırma görevlisi Dr. Burcu Özen,Van Eğitim Araştırma Hastanesi Dr. Muhammet Taş, Sağlık Bakanlığı iletişim eğitici eğitimi sertifikasyon programını tamamlıyan Görkan Oskan ve Eğitim Biriminden Selda Karakuş, tarafından  eğitim verildi.

"Acil Servislerde Etkili İletişim Teknikleri" eğitimi sonrası eğitimcilere plaket taktim edildi; eğitimde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Ali Gür ve Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Zehra Atay hazır bulundu.(İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir