• DOLAR 32.381
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2325.169
  • ...
Hava sıcaklıkları artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Kırklareli, Edirne, Bayburt, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde artacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli ile zamanla Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi'nin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bayburt ile Artvin'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Samsun çevrelerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 33°C

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 28°C

Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 27°C

Trabzon: Parçalı bulutlu 23°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 27°C (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir