• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
israil Filistinlilere iyi davranıyormuş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci israilin ruh hastası sözde adalet bakanı 60 Filistinlinin katledilmesini israilin Filistinlilere “iyi davranması” olarak değerlendirdi.

Bir radyo programında konuşan Siyonist rejimin sözde Adalet Bakanı Ayelet Shaked, rejim askerlerinin bu süreci çok iyi yönettiğini ve Filistinlilere iyi davrandığını söyledi.

'Güvenlik güçleri çok iyi bir iş yapıyor ve olayları yönetiyor" diyen Shaked uluslararası eleştiriler konusunda "Hoş değil ama biz buna alışığız ve başa çıkabiliriz" ifadelerini kullandı.

Siyonist işgalci bakan "Gazze Şeridini yeniden ele geçirmek dışında bir çare kalmadı" dedi, israilin Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden korkmadığını belirtti.

Psikopat ruh hastası

2014 yılındaki saldırılar sırasında sahil kenarında oynayan 4 çocuğun barbar rejim tarafından katledilmesi sırasında milletvekili olan Shaked çocukların öldürülmesine destek vererek, "Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri için de geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler." demişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir