• DOLAR 32.338
  • EURO 35.134
  • ALTIN 2302.013
  • ...
"Kardeşlik Turnuvası" sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kardeşlik Turnuvası" sona erdi.

Final maçının ardından şampiyon olan takımın madalyalarını ise HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili aday adayı Lokman Yalçın taktim etti.

Nisan ayında 22 takımla başlatılan futbol turnuvasının finali oynandı. Finalde, müsabakalara isimlerini 'Uşaklı Spor' olarak kaydeden takım, birinciliği elde ederek, turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonluğu elde eden Uşaklı Spora madalyalarını milletvekili aday adayı Lokman Yalçın, taktim ederek, turnuvada göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yalçın, beden ve ruh sağlığı açısından gençlerin, spor ve benzeri etkinliklere teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yalçın, "Turnuvayı düzenleyen Gençlik Kollarımızı ve katılım sağlayan tüm takımları tebrik ediyorum. Gençlerin, vakitlerini boş şeylerle geçirmesi yerine bunun gibi aktivitelerle geçirmesi hem ruhen hem de bedenen önemlidir. Ruhun sağlıklı olabilmesi için, bedenin sağlıklı olması gerekiyor. Gençlerimize bu ve benzeri etkinliklere teşvik etmeli, kötü alışkanlıklardan korumalıyız." dedi. (Mustafa Gül - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir