• DOLAR 32.505
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2501.309
  • ...
Katar İstihbarat Şefi, Şuriye`ye Gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Katar İstihbarat Servisi Şefi Abdullah el-Halife’nin Suriye’de tutuklanan iki Katar istihbaratçısının serbest bırakılmasını sağlamak için Şam’a gittiği açıklandı.

İrna haber ajansının bildirdiğine göre Katar İstihbarat Servisi Başkanı Abdullah el-Halife, geçtiğimiz pazartesi günü Suriye’de tutuklanan Katarlı iki istihbarat görevlisinin serbest bırakılması için görüşmelerde bulunmak üzere Şam’a gittiği açıklandı.

Suriye’de tutuklanan Katarlı iki istihbaratçının serbest bırakılması için iki ülke istihbarat yetkilileri arasında daha önce temaslar yapıldığı Abdullah el-Halife’nin de bu temasların sonucu olarak Şam’a gittiği bildirildi.

Katarlı iki istihbaratçının Suriye ordusunun Baba Amr ve Zebedani kentlerine yaptığı operasyonlar sırasında ele geçirildiği bildirilirken Katar İstihbarat Servisi Başkanı Abdullah el-Halife’nin Şam ziyaretinde sadece bu konunun görüşüldüğü belirtildi.

Suriye`nin yakalanan Katarlı istihbaratçıların serbest bırakılması için hangi şartları öne sürdüğü konusunda herjangi bir açıklamada bulunulmadı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir