• DOLAR 32.534
  • EURO 34.839
  • ALTIN 2429.489
  • ...
"İşgalci israil insanlıktan nasibini almış herkes için beladır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla işgalci rejimin Filistinlilere yönelik katliamları lanetlendi.

Basın açıklaması için toplanan kalabalık, sık sık tekbir getirerek, ABD ve siyonist terör çetesi aleyhine slogan attı.

Sivil toplum kuruluşları adına basın açıklamasını okuyan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Viranşehir Şube Başkanı Ahmet Bilen, terör rejiminin sapkın bir inanca sahip olduğuna vurgu yaptı.

Bilen, "İslam coğrafyasındaki terör olaylarının her birinde parmağı olan işgalci rejim, Müslümanları kışkırtmaya yönelik aşağılık davranışlarına devam ediyor. Halkımız ve bütün insanlık bilmeli ki bu bölgede akan bütün kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak israil vardır. Siyonist çete yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrailin kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. Katil rejim, Türkiye'ye ait toprakların da içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır." dedi.

"İşgalci israil insanlıktan nasibini almış herkes için beladır"

İşgalci çetenin sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir bela olduğunu anlatan Bilen, şunları söyledi: "Bugün başta Filistin olmak üzere; Suriye'de, Mısır'da,  Doğu Türkistan'da, Myanmar'da zalimlere karşı İslami kimlikleriyle onurla mücadele eden Müslüman kardeşlerimiz direnişlerinde yalnız değiller. 'Müslümanlar ancak kardeştirler.' ayetini ete kemiğe büründürdüğümüzü haykırmak için toplandık. İşgalci israil sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir beladır. Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan siyonizm, tüm insanlık için 7 gün 24 saat problem üretmektedir."

"İsrail var olduğu müddetçe bu coğrafyanın huzura kavuşması mümkün değil"

Siyonist çetenin bu küstahça davranışlarının kaynağının, Batı'dan aldığı cesaret olduğuna dikkati çeken Bilen, "Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği israilin her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. İslam coğrafyasının parçalanmışlığı, Müslümanların sessizliği, Müslüman halkların başındaki liderlerin İslam ülkelerinde yapılanlara kayıtsız kalması israili cesaretlendirmektedir. Terör örgütü israil var olduğu müddetçe bu coğrafyanın barış ve huzura kavuşması mümkün değildir. Bölgedeki etnik kavgaların, mezhep savaşlarının ve de tüm terör olaylarının kışkırtıcısı israildir. Bölgeye barış ve huzurun gelmesinin tek yolu Kudüs'ün tekrar Müslümanlarca idare olunmasından geçmektedir." ifadelerini kullandı.

Basın açıklaması, okunan duanın ardından sona erdi. (Sabri Acet - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir