• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Batman Valisi köylerde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın Gercüş ilesine bağlı Kayapınar Beldesi ve köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Ahmet Deniz, ilçe ziyareti sırasında Gercüş Kayapınar yol ayrımında Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafında yapılan Batman- Midyat, Gercüş-Kayapınar yolunda yapılan köprülü kavşakta incelemelerde bulunarak yetkililerden, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayapınar beldesine geçen Deniz, kamu kurumlarını ziyaret etti, kamu yatırımlarını inceledi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belde belediyesini ziyaret eden Deniz, Belde Belediye Başkanı İsmail Koruyan'dan beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından belde halkıyla bir araya gelen Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. 

Belediye ziyaretinin ardından Kayapınar İlkokuluna geçen Deniz, sınıflarda eğitim-öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilere kitap hediye etti.

Okulun öğretmenleriyle de bir araya gelen Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra beldede yapımı devam eden Kayapınar Çok Programlı Lise, 100 kişilik öğrenci yurdu ve spor salonu inşaatında incelemelerde bulunan Deniz çalışmaları inceledi.

Ardından belde esnafını ziyaret eden Deniz, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Vali Ahmet Deniz, beraberindeki kamu kurum yöneticileriyle birlikte Gercüş ilçesine bağlı Doruk köyüne geçerek, köy halkıyla bir araya geldi.

Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Deniz, ilin huzurlu ve güvenli olduğunu belirterek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Toplumun huzurunu bozmaya çalışanlara izin vermemeliyiz." diye konuştu.  

Tepecik köyüne geçen Deniz, okulda incelemelerde bulunup, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Batman Her Yerde Okuyor kampanyası kapsamında öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye eden Deniz, kitap okumadan başarı elde etmenin mümkün olmadığını belirterek, her fırsatta kitap okumalarını istedi.

Gökçe köyünde köy halkıya bir araya gelen Deniz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Deniz, daha sonra Yayladüzü köyünde yapımı tamamlanan Sağlık Evinin açılış törenine katıldı. Köy halkıyla birlikte sağlık evinin açılışını gerçekleştiren Deniz, sağlık evinde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

Daha sonra Kantar köyüne geçen Deniz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledikten sonra köyden ayrıldı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir