• DOLAR 32.504
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2486.831
  • ...
Bingöl`de Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalci teröristler tarafından barışçıl gösteriler düzenleyen Filistinlilere yönelik gerçekleştirilen katliamda şehit olanlar için Bingöl Merkez Ulu Cami'nde öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınarak dualar edildi.

Ulu Cami İmam Hatibi Mücahit Çelik tarafından kılınan gıyabi cenaze namazının ardından, Filistin ve tüm dünya Müslümanlarının muzafferiyeti için dualar edildi.

Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından açıklamalarda bulunan Çelik, Filistin'deki Müslümanlara bir soykırım yapıldığını vurguladı.

Çelik, "Orada masum insanlar katlediliyor, şehit ediliyor ve ellerinde hiçbir silah olmadığı halde sadece vatanlarını mukaddes değerlerini muhafaza etmek uğrunda,  maalesef zalim Amerika, israil ve iş birlikçileri tarafından kardeşlerimiz hunharca şehit ediliyor. Cenab-ı Hak onların şehadetini kabul eylesin.  İslam ümmetini içinde bulunduğu bunu sıkıntıdan bir an önce kurtarsın.  Ramazan ayını hakkımızda hayırlara vesile kılsın.  İslam ümmetinin yeniden dirilişine vesile kılsın inşallah. Bu ıstırapları bu sıkıntıları bir daha yaşamayalım temennisiyle inşallah." dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir