• DOLAR 32.403
  • EURO 35.37
  • ALTIN 2325.517
  • ...
Memorial`dan sosyal sorumluluk projelerine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Küçük yaştan itibaren çocuklar üzerinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmak, çocukların resim sanatı aracılığıyla sporun sağlıklı yaşam üzerindeki etkilerini araştırmalarını ve düşünmelerini sağlamak amacıyla bu yıl 14'üncüsünü düzenledikleri  "Spor Yapıyorum, Sağlıklı Yaşıyorum" konulu Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması sonuçlandı.

Resim yarışmasında, Türkiye genelinde katılan yaklaşık 30 bin öğrenciden 8'ine Diyarbakır'da ödül verildiği belirtildi.

Memorial Dicle Hastanesi Direktör Yardımcısı Dr. İbrahim Halil Bingöl, "Bu yarışma Memorial Sağlık Grubunun her yıl düzenlediği bir organizasyon. Bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştirdik. Amaç, aslında çocuklarımızı sanata ve resme özendirmektir. Aynı zamanda da bununla mesaj vermeye çalışıyoruz. Bu yıl ki hedefimiz de çocukları hem sanat hem de spora özendirmekti. Hangi sporları yapıyorsunuz? Temalı bir resim yarışmasıydı. Türkiye genelinde yaklaşık 30 bin kişi katıldı. Bu 30 bin civarı öğrenciden 8 tanesine Diyarbakır'da ödül verdik. Birincilik, ikincilik ve mansiyon ödüllerimiz var. 8 öğrencimizi öğretmenlerinin ve ailelerinin huzurunda ödüllerini taktim ettik." dedi.

"Spor Yapıyorum, Sağlıklı Yaşıyorum" konulu Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması'nda dereceye girenler:

Okul Öncesi Kategorisi ikinci Berra Yaren Kaya, üçüncü Eyüp Çınar Akkaya

Mansiyon: Oğuz Berk Güler, Kağan Avcı

İlköğretim Kategorisi birinci Süeda İnci

Mansiyon: Erdal Özcan.

Ortaöğretim Kategorisi ikinci Hiranur Özgün ve altıncı Elif Nisa Uygur

Ödül törenine, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Mehmet Sait Avar, Memorial Dicle ve Diyarbakır Hastaneleri Direktörü Dr. Abdurrahman Aktaş Direktör Yardımcısı Dr. İbrahim Bingöl ve Dr. Zana Oral öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir