• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2506.451
  • ...
Milli Eğitim Müdürü minik yazarları konuk etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Gültepe Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri ve "Minik Kalplerin Hikâyeleri" kitabının yazarları Ceren Kayra, İrem Deveci, Ecrin Kırınfıl, Esma Kahraman, Ecrin Tunç ve Türkçe öğretmenleri Uğur Yıldırım'ı makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, minik yazarlarla, kaleme aldıkları hikâye kitabı üzerine bir süre sohbet etti.

Öğrencileri kutlayan Kurtaran, öğrencilere özveriyle rehberlik eden Türkçe öğretmenleri Uğur Yıldırım'a da teşekkür etti.

"Sevgili çocuklar, küçük yaşta okumanın önemini kavramış, bunun bir adım ötesine giderek duygu ve düşüncelerinizi edebi bir eser halinde yazıya dökmüş, bununla da yetinmemiş akranlarınıza ve sizden sonraki küçük öğrenci kardeşlerinize güzel bir örnek olacak 'Minik Kalplerin Hikâyeleri' hikâye kitabını hazırlamışsınız." diyen Kurtaran, şöyle konuştu:

"Bu hikâye kitabını yazarak bir eser ortaya koymanın ve başarmanın mutluluğunu yaşadınız. Bundan sonra daha çok okuyarak ve çalışarak günümüz edebi çalışmalarına önemli katkılar da bulunabilirsiniz. Zihninizin gelişmesi, ufkunuzun daha büyük hedeflere odaklanması ve akademik eğitimde başarılı olabilmek için bol bol kitap okumalısınız. Sizleri bu başarınızdan dolayı kutluyorum." diye konuştu.

Kurtaran ziyaretin sonunda kendisine hediye edilen hikâye kitabının kendisi için çok değerli bir hediye olduğunun altını çizdi ve minik yazarlara okumaları için kitap hediye etti. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir