• DOLAR 32.501
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2434.039
  • ...
CHP`li İnce`den Solculara Ağır Hakaret!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce`nin solcuları hedef alan sözleri dinleyenleri şaşırtı.CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, referandum öncesi verdiği sözleri yerine getirmediğini iddia ederek, ``12 Eylül`de, `Kenan Evren`i yargılayacağız` diye bu milletten oy aldılar ama kabahat Başbakan`da değil, kabahat o dönek solcuların`` dedi.

İnce, bazı ziyaretler için geldiği Balıkesir`de CHPİl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. 12 Haziran`da yapılacak seçimlerde iktidar olacaklarına inandıklarını dile getiren İnce, ``Balıkesir ve ilçelerinde birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi.

Başbakan Erdoğan`ın,12 Eylül2010`dakiAnayasa değişikliğireferandumu öncesi verdiği sözleri yerine getirmediğini öne süren İnce, şöyle konuştu:

``Başbakan, Balıkesir mitinginde 12 Eylül darbesini yapanları yargılama sözü de verdi. Aradan geçen 7 ay içinde ne oldu? Ne olduğunu söyleyeyim sizlere; Kenan Evren`in maaşına zam geldi. Kenan Evren`in avukatının AKP`li Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya olduğunu belgeleriyle kanıtladım. Bunlar Kenan Evren`in avukatıydı. 12 Eylül`de `Kenan Evren`i yargılayacağız` diye bu milletten oy istediler ama kabahat Başbakan`da değil, kabahat o dönek solcuların. `Yapmayın, etmeyin` dedik, `Bakın sizi kandırıyorlar` dedik. `Yok. Bu Kenan Evren`i yargılayacaklar, kusura bakmayın biz evet diyeceğiz` dediler. Bir de `yetmez ama evet` dediler. Millet kandırılmıştır.``


AA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir