• DOLAR 32.381
  • EURO 35.192
  • ALTIN 2324.343
  • ...
Gaziantep'te silahlı kavga: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Olay 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) sosyal tesislerde meydana geldi. İddiaya göre, tesisler önünde bekleyen bir grup, tesislere gelen başka bir grupla bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki gruptakiler yanlarındaki tabanca ve av tüfekleriyle birbirlerine ateş etmeye başladı.

Kavgada, isimleri öğrenilemeyen 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkâmil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polisler çevrede yaptığı incelemenin ardından olaya karıştığı belirlenen bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Olayda çevredeki araçlar ile bir bankada maddi hasar meydana gelirken, olaya karıştığı tespit edilen 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir