• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Siyonistleri dost gören Müslümanlar da onlar kadar suçlu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını protesto eden Filistinlilere saldıran ve 52 kişiyi şehit eden siyonist terör çetesinin yaptığı katliama tepki gösteren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "siyonistleri dost ve müttefik olarak gören Müslümanların da onlar kadar suçlu olduğunu" söyledi.

Mescid-i Aksa`nın adım adım işgal edildiğine dikkat çeken Yapıcıoğlu “Müslümanların iki kıblesinden ilki, yeryüzünde inşa edilen mescitlerin ikincisi, İslam'ın üçüncü Harem-i Şerifi Mescid-i Aksa adım adım işgal ediliyor. İşgale direnen Müslümanlar birer birer değil, onar yirmişer şehit ediliyor.” dedi.

Bu katliamdan sadece siyonistlerin değil, onlarla müttefik olanların da sorumlu olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, “Şehit edilen onlarca Filistinli kardeşimizin katili sadece siyonist çeteler ve onlara destek veren siyonist Hrıstiyanlar değildir. Onları dost ve müttefik kabul eden Müslümanlar da onlar kadar suçludur.” ifadelerini kullandı.

“Filistin'in başkenti Kudüs'ün, siyonistlerin başkenti olarak ilanına ve elçiliklerini taşımaya cüret edilmesinin nedeni 'İslamsız Müslümanlar' haline gelmiş olmamızdır.” diyen Yapıcıoğlu, “Çare, değerlerimize sımsıkı sarılmak, inancımızın ve insanlığımızın gereğini yerine getirmek, şiarlarımıza sahip çıkmaktır. Dostumuzu ve düşmanımızı tanımak, bu konuda da ilahi ikaza kulak vermektir. Kardeşliğimizi sağlamlaştırmaktır.” ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu, “Evin içinde yangın çıktıktan sonra yemekle, ütüyle, çamaşırla, yazıyla uğraşılmaz. İç ihtilaflarımızı bir kenara bırakmak zorundayız. Evimiz yanıyor, söndürmek zorundayız. İçinde kardeşlerimiz ölüyor, yetişmek mecburiyetindeyiz.” dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir