• DOLAR 32.569
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.809
  • ...
 Gençlerin koşu yarışı heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklerine devam ediyor.

Bu kapsamda, dernek tarafından 11-14 ile 15 ve üzeri yaş aralığındaki gençlerin katılımıyla 2 ayrı kategoride Batman yeni Stadyumda "Gençlik Koşusu" yarışmaları düzenlendi.

Düzenlenen programlar kapsamında yapılan koşu yarışması, öncesi yarışacak geçleri koşu hakkında bilgilendirildi.

Koşu yarışı, Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz ile dernek Başkan Yardımcısı Ferit Rüzgar hakimliğinde yapıldı. Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz, yarışma sonrası yaptığı değerlendirmede bulundu.

Oğuz, "Bizler Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak her sene kutlanmakta olan 'Dünya Müslüman Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında bu sene de Mayıs ayında bir dizi etkinliklerde bulunduk. Bu etkinlikler kapsamında genlik koşusu yaptık. Çok şükür gençlik koşumuzu icra ettik. Gençlik koşumuzu 2 kategoride yaptık. Birinci kategorimiz 11-14 yaş arası ikinci kategorimiz ise 15 yaş ve üzeri olmak üzere yaptık. İki kategorinin birincilerine inşallah Pazar günü yapacağımız ödül töreninde hediyelerini takdim edeceğiz. Sadece gençlik koşusu hediyeleri tek değil yaptığımız bilgi yarışmaları, ses yarışmaları ve futbol turnuvalarında birinci olanlara törenle ödüllerini vereceğiz." dedi.

"Dünya Müslüman Gençlik Haftası" etkinliklerindeki amaçlarından söz eden Oğuz, "Geçlerimizin kötü alışkanlıklardan (madde bağımlılığından) uzak bir hayat yaşayıp sporla hemhâl olmuş bir hayat yaşamalarını sağlamaktır. Temel amacımız budur. İnşallah Allah-u Teâlâ bizi bu amaca layık kılar. Etkinliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda da Batman Şerzan Kurt Parkı'nda bu akşam saat 20.00'da gençlere yönelik 'İlahi Şöleni' adıyla bir konseri etkinliğimiz olacaktır. Bu vesileyle tüm gençlerimizi 'İlahi Şöleni' konserimize davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir