• DOLAR 32.537
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2493.361
  • ...
HÜDA PAR aday adayı Tetik`ten esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te HÜDA PAR'dan milletvekili aday adayı olan kentin kanaat önderlerinden Mehmet Tetik, seçim çalışmalarını Şirvan ilçesinden başladı.

HÜDA PAR Siirt Milletvekili aday adayı Behcet Sevgili, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Recep Işıktaş, Şirvan İlçe Başkanı İrfan Alpağut ve beraberlerindeki partililerle ilçede esnafı ziyaret eden Tetik, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili aday adayı olmadan önce de sürekli esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini hatırlatan Tetik, esnafın sorun ve sıkıntılarını bir rapor haline getirdiklerini ve bunu ilgili mercilere ilettiklerini söyledi.

Esnafın ilgisiyle karşılanan Tetik, esnafı gezerken karşılaştıkları teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve esnafa teşekkür etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Tetik, şunları söyledi,

"Biz bugün bir heyet ile Siirt'in Şirvan ilçesinde esnafa ziyarette bulunduk. Esnaf ve vatandaşlardan çok büyük bir teveccüh gördük. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etme fırsatımız oldu. Beklentilerimizi anlattık. Onlar da bizlere duygu ve düşüncelerini anlattı. Bizlere gösterdikleri teveccüh ve karşılamadan dolayı Şirvan İlçemizden memnun olarak döndük."

"Esnafı sık sık ziyaret ediyoruz"

Daha önce de esnafı sık sık ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarına çare olmak için birçok kez raporlar hazırladıklarını aktaran Tetik, bu raporları yetkililere de sunduklarını ifade etti.

Tetik, "Şirvan'a yaptığımız ziyaret tabi ki ilk değil. Daha öncede esnafı sık sık ziyaret ediyorduk. Esnafımızı sürekli ziyaret ettiğimiz için zaten genelini tanıyoruz. Biz esnaflarımızı ziyaret ettiğimizde onlara şunu söyledik: Yakın bir seçimle karşı karşıyayız. Bu erken seçim beklenilen bir seçim değildi. Ne hikmetse kısa bir sürede ve bir anda bu seçimi önümüze getirdiler. Bizlerde bu seçim için acil bir şekilde yola koyulduk. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse halkımıza hizmet etmeye talibiz." dedi.

"Halkımızın sesi olmaya çalışacağız"

Seçilmesi durumunda halkın sorunlarını ve sıkıntılarını en güçlü şekilde Meclise taşıyacaklarını belirten Tetik, sözlerine şöyle devam etti:

"Halkımız bizlere teveccüh eder, oyunu bizlere verirse ve milletvekili seçilirsem Allah'ın izniyle onların gür sesi olmaya çalışacağım. Halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını sürekli Mecliste gündeme getireceğiz. Bir adaletsizlik olduğun da ise karşısında duracağız ve diyeceğiz ki: 'Bu şekilde olmaz! İnsanların mağdur edilmemesi gerekir.' Bu vesile ile bütün Siirt halkına teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bizlere bu imkânı sağladığınız için sizlere de teşekkür ediyorum." (Murat Orhan - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir