• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
İŞKUR`dan bilinçli meslek semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından, Gazi Erkek İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik "Kariyer Planlama ve Gelecek Tasarımı" semineri gerçekleştirildi.

Seminerde sunum yapan Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Besim Eviz, kariyer, meslek, meslek seçiminin önemi ve meslek seçerken dikkat edilecek noktalar gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.

Eviz, rekabet ortamında iş aramanın önemine, donanımlı bir şekilde iş gücü piyasasına hazırlanmanın gerekliliğine değinerek, iş hayatında teorik bilgilerin tek başına yeterli olmadığının altını çizdi.

Eviz, "Bu saha çalışmamızla profesyonel anlamda uygun işe uygun eleman temini için önemli bir katkı sunulmuş olacaktır. Lise ve dengi okullarımızda iş arama becerileri semineri, ortaokullarımıza yönelik ise iş hayatına hazırlık seminerleri ile öğrencilerimiz çalışma hayatı açısından daha donanımlı hale gelecektir. Bu çalışmalarımızı yıl içerisinde tüm okullarda gerçekleştirerek, öğrencilerimizin bu bilgilerden istifade etmelerini arzuluyoruz." dedi. (Mehmet Fatih Akgül - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir