• DOLAR 32.584
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2435.971
  • ...
"Kur`an düşmanlarına en üst perdeden karşılık verilmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin başını çektiği 300 Fransız'ın Kur'an'dan bazı ayetlerin çıkarılması yönündeki skandal bildirisini yazılı bir açıklamayla kınadı.

Fransa ile ilişkilerin derhal kesilmesi gerektiğini ifade eden Fırat, "Fransa'nın son günlerde kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'le ilgili sarf ettiği haddini bilmez sözlerin hazmedilmesi asla mümkün değildir. Avrupa Birliği ülkelerinin tümü Kur'an-ı Kerim İslam ve Müslümanlar için düşünceleri asırlardır değişmemiştir ve değişmeyecektir. Yıllardır Avrupa Birliğine girmek için çaba sarf eden iktidara bunları hep anlattık durduk. Bundan dolayı bu alçakça ve haince söylenen sözler ve iddiaların sahibi ülkelerden derhal ticari ve siyasi ilişkiler kesilmelidir. Yapılan hakaretlere basit bir kınama ile bu çirkin olay geçiştirilemez." dedi.

Kur'an-ı Kerim'in bütün hükümleri kıyamette kadar geçerli olup Müslümanların hayat nizamı olduğunu vurgulayan Fırat, "Ona dil uzatan, hakaret eden hiçbir güç asla bizim dostumuz, müttefiğimiz olamaz. Bizim Türkiye olarak onlarla aynı teşkilat içinde görev almamız mümkün değildir. Biz trilyonlar harcayarak kiliseler açarken onların bizim kutsal kitabımıza hakaret etmelerine seyirci kalmamalı. Bu Allah ve Kur'an düşmanlarına en üst perdeden karşılık verilmeli ve hadleri bildirilmelidir. Bu olayı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz." ifadelerini kullandı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir