• DOLAR 32.376
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.865
  • ...
Bingöllü iş adamı HÜDA PAR`dan aday adayı oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'dan milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci devam ederken, Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl'de milletvekili aday adaylıkları birer birer açıklanmaya başlandı. 

Müteahhitlik ve taahhüt işleri yapan Bingöllü iş adamı Yüksel Bingöl, HÜDA PAR'dan milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunan Bingöl, 24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, HÜDA PAR'dan Bingöl milletvekili adayı olmak için başvuru yaptığını söyledi.

"Doğrusu HÜDA PAR diyoruz"

Türkiye'ye bir siyasi kalite getireceğine inandığı için HÜDA PAR'dan aday adayı olduğunu belirten Bingöl, "27'nci dönem milletvekilliği adaylığı için HÜDA PAR'a müracaat ettim. Allah-u Teâlâ Bingöl için, özelikle Karlıova ve bölgemiz için hayırlı etsin. Ayrıca bölgemiz, ülkemiz ve genelde tüm İslam ülkelerinin selameti için 'Doğrusu HÜDA PAR' diyoruz." diye konuştu.

Yüksel Bingöl Kimdir?

İş adamı Bingöl, 1970 Karlıova doğumlu olup evli ve 4 çocuk babasıdır. Tahsilini Karlıova'da tamamlayıp askerlik sonrası ticaret hayatına atandı ve halen aktif ticaretle uğraşıyor.
Bingöl, 2014 yerel seçimlerinde HÜDA PAR Karlıova il encümen adayı olmuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir