• DOLAR 32.382
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2326.3
  • ...
Yankesicilik iddiasıyla 7 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te çarşı merkezi, otobüs durakları ve alışveriş merkezlerinde yankesicilik yöntemiyle para ve telefon çaldıkları iddiasıyla yakalanan 7 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre, kentte son bir ayda vatandaşların yoğun olduğu çarşı merkezi, otobüs durakları ve alışveriş merkezleri gibi yerlerde meydana gelen yankesicilik olaylarının aydınlatılarak, faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Şikâyette bulunan mağdur vatandaşların başvuruları üzerine bu olayların yaşandığı bölgelerde güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Zanlıların evlerinin belirlenmesinin ardından A.Y, D.E, B.M, V.K, A.Y, B.B. ve Z.S. operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çalınan 650 dolar, 150 TL ve 3 cep telefonu bulunarak, sahiplerine teslim edildi.

Kentte meydana gelen 16 ayrı yankesicilik olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 7 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir