• DOLAR 32.598
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2497.777
  • ...
BÜ personeli banka maaş promosyon ilahesi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi personelinin heyecanla beklediği ve yedi bankanın teklif verdiği 'Batman Üniversitesi Personeli Banka Maaş Promosyon İhalesi'ni personel başına peşin Batman'da verilen en yüksek teklif olan 2 bin 400 TL ile üç yıllığına Akbank kazandı.

Kapalı zarf ve açık arttırma usulü ile 7 bankanın katıldığı Batman Üniversitesi Personeli Banka Maaş Promosyon İhalesi toplam 2 milyon 179 bin 200 TL ile sonuçlandırılarak Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Akbank Batman Şube Müdürü Yılmaz Songur arasında sözleşme imzalanarak yürürlük kazandı.

Sözleşme imzası sırasında konuşan Rektör Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi Personeli Banka Maaş Promosyon İhalesini sonuçlandırdıklarını ve en yüksek teklifi veren Akbank ile sözleşme imzaladıklarını, sözleşmenin hem personele hem de bankaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akbank Şube Müdürü Yılmaz Songur de sözleşmenin iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.

Sözleşme imza programına; Rektör Yardımcısı Yüksel Birinci, Strateji Geliştirme Daire Başkan Vekili Ümit Çelik, Akbank Batman Şube Yetkilisi Derya Durukan Aksoy katıldı.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir