• DOLAR 32.639
  • EURO 35.239
  • ALTIN 2504.485
  • ...
"Okula gidiyoruz" dediler bir daha geri dönmediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Cudi (İpragaz) Mahallesi'nde dün 14 yaşındaki iki arkadaş, "okula gidiyoruz" diyerek çıktıkları eve bir daha geri dönmediler. Çocuklarının hayatlarından endişe eden aileler, bulunmalarını istedi.

Edinilen bilgiye göre, pazartesi günü sabah okula giden 8'inci sınıf öğrencileri Furkan Aydın ile Azad Kaya arkadaşlardan haber alınamıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Furkan Aydın'ın ağabeyi Veysi Aydın, kardeşinin ve arkadaşının böyle bir hata yapacağına ihtimal vermediğini söyledi.

Kardeşinin sakin ve uslu biri olduğunu söyleyen Aydın, "Sabah saatlerinden itibaren kayıplara karışması bizleri ve arkadaşının ailesine perişan etmiş durumda. 7 Mayıs Pazartesi günü arkadaşıyla okula gidiyoruz deyip bir daha geri dönmediler. Adli merciler dahil  gitmedik yer bırakmadık. Ailece seferber olmuşuz." dedi.

Aydın, "Otogarda bazı arkadaşları onları görmüş. Ancak nereye bilet aldıklarını bilmiyoruz. Otobüs firmaları nasıl oluyor da 14 yaşlarındaki çocuklara bilet satışı yapıyorlar. Bu bir suçtur ve çocuklarımızın hayatlarını tehlikeye atıyor. Kardeşim ve arkadaşının hayatlarından endişe etmeye başladık. Bulanların, yerini bilenlerin emniyet birimlerine veya bize Allah rızası için 0543 619 92 78 telefona bildirebilir." diye konuştu. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir