• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR aday adayı Yetkin`den halk buluşması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'dan Gaziantep milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Nihat Yetkin, seçim çalışmalarına başladı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinin Karşıyaka Mahallesi'nde halkla akşam yemeğinde bir araya gelen Yetkin, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Yemeğin ardından halka hitap eden Yetkin, HÜDA PAR'ın kuruluş amacını anlattı.

HÜDA PAR'ın sadece bölgeye, Türkiye'ye değil ümmete ve insanlığa hitap ettiğini belirten Yetkin, bu ulvi görevi kutsal olarak gördüklerini söyledi.

Türkiye halkına hak, adalet ve hizmeti vaat ettiklerini belirten Yetkin, "Bizler HÜDA PAR olarak diyoruz ki; bizim hiç kimseye şahsi bir menfaat vaadimiz söz konusu değildir. Biz halkımıza hak, adalet ve hizmeti vaat ediyoruz. Bunun dışında da bir vaadimiz olamaz." dedi.

Siyasetin bir yönetim sanatı olduğunu belirten Yetkin, şunları söyledi:

"İnsanoğlunun doğru yönetilebilmesi, özüne dönebilmesi için, İslami ve insani bir yaklaşımın olması gerektiği kanaatindeyiz. Siyaset bir dizayn işidir. Dolayısıyla da siyaset insanı ve onun elindeki eşyayı daha iyi anlama, daha iyi dizayn etme ve onunla daha iyi bir ilişki kurma sonucunda en iyi sonucu ortaya çıkarma işidir. Siyaset bir yönetim sanatıdır. Bunun gerçek anlamda sonuç verebilmesi için insanın yaratılış amacını bilmesi, özüne dönmesi lazım. Hayatını bu şekilde tanzim ve dizayn etmesi lazım."

HÜDA PAR olarak siyaseti bir menfaat ya da rant kapısı olarak değil, hizmet kapısı olarak gördüklerini belirten Yetkin, Türkiye siyasetindeki önemli bir boşluğu doldurup sorunlara İslami çözümler sunarak hakkaniyet, adalet, eşitlik ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yapacaklarının bilinmesi gerektiğini belirtti.

Yetkin, sorunların İslam hukuku ve kardeşliği dairesinde çözülmesini arzu eden herkesi ve her kesimi HÜDA PAR'a davet etti. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir