• DOLAR 32.344
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2309.79
  • ...
HÜDA PAR milletvekili aday adayı Kılınç'tan köy ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'dan Mardin milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Mahmut Kılınç, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Kılınç, merkez ve ilçelerin ardından köy ziyaretlerine de başladı.

Kılınç, seçim çalışmaları kapsamında,  Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy (Gırherin) köyünü ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla görüşen Kılınç, köylülerin sorunlarını dinledi ve seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Yapılan köy ziyaretler esnasında Kılınç'a halkın ilgi gösterdiği görüldü.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Kılınç, şunları söyledi: "HÜDA PAR Mardin milletvekili aday adayı olmam hasebiyle köy ziyaretinde bulunduk. Hem Mardin merkezin hem ilçelerin hem de Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köylerimizin bir çok sorun ve sıkıntısı var. Bu sorun ve sıkıntılarla yeterince ilgilenilmediğini görüyoruz. Köylülerin çok ciddi elektrik sorunu var, çiftçilerimiz bu sorunun bir an önce halledilmesi için bizden ricada bulundular. Meclise gitmemiz durumunda bu soruna eğilmemizi istediler. Biz de onlara bunun sözünü verdik." (M. Salih Keskin - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir