• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
"Kitap ilmi açıdan bir hazinedir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Üniversitesinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Bingöl Kitap Günleri Fuarı'na katılan Eğitimci-Yazar İbrahim Dağılma, kitap okuyucularıyla bir araya geldi.

Bingöl Üniversitesinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Bingöl Kitap Günleri Fuarı, 6 Mayıs'a kadar devam edecek olan fuara 200'e yakın yayınevi katıldı. Kitap Günleri Fuarı'na katılan Dağılma, kitap okuyucularıyla bir araya gelerek, kitapseverler için imza etkinliğine katıldı.

Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde devam eden "Bingöl Kitap Günleri Fuarı" imza etkinliğine katılımı ardından konuşan Dağılma, kitap okur severleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Dağılma, "Bu kitap fuarını düzenleyen Bingöl Üniversitesi ve Yeryüzü Dağıtıma teşekkür ediyoruz. Kitap fuarı bekleneni vermese de bugün bir canlılık görüyoruz. Bu fuarın toplumumuzda, genlerimizde ve insanlarımızda kitap okuma bilincinin oluşmasına vesile olmasını diliyoruz. Kitap ilmi açıdan bir hazinedir. Biz kitabı okuruz, kainatı ve kendimizi okuruz. Bu üç okumayı birlikte yaptığımız zaman ideal bir insan ortaya çıkar. Toplumda ve insanlarımızda kitap okuma alışkanlığının artması için bu tür fuarların önemi büyüktür." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 200 yayınevinin katılımı ve 20 binin üzerinde kitabın yer aldığı Bingöl Kitap Günleri yarın sona erecek. (Nihat Kanat, Hakan Koldaş-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir