• DOLAR 32.565
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2409.983
  • ...
"HÜDA PAR mazlum halkın sesi olacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Midyat ilçe teşkilatı, yeni hizmet binasına taşındı. Binanın açılışı HÜDA PAR Mardin Milletvekili aday adayı Mahmut Kılınç'ın katılımıyla gerçekleşti. Açılış öncesi araç konvoyu oluşturan partililer, ilçede seçim turu attı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta bir konuşma yapan Kılınç, ilçe teşkilatının yeni yerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek hakkın ve halkın hizmetine aday olduklarını söyledi.

Kılınç, "İnşallah HÜDA PAR siyaset sahnesinde eskiden olduğu gibi bundan sonra da en güzel şekilde yoluna devam edecektir. Hakkın ve halkın hizmetinde, Hakk'ın ve halkın hizmetini esas tutan bu hareket bundan sonra da bu hedeflerine ulaşmak için Allah'ın izniyle en güzel şekilde halkımıza hizmet edecektir. Gecemizi gündüzümüze katarak ülkemiz, bölgemiz ve İslam âlemi için inşallah en güzel hizmetleri yapmaya adayız. Bu konuda parti programımızda da belirtmiş olduğumuz gibi bölgemiz hem ülkemiz ve İslam coğrafyası için, bunların kurtuluşu için durmadan çalışacağımıza and içmişiz.  Bu çalışmalarımızı siz değerli Midyatlı hemşerilerimizle birlikte inşallah beraber sürdüreceğiz." dedi.

HÜDA PAR'ın seçimden seçime halkın önüne çıkan bir parti olmadığını belirten Kılınç, mazlum halkın sesi olacaklarını söyledi.

HÜDA PAR'ın 2012 yılında kurulduğunu kaydeden Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kuruluşumuzdan günümüze kadar, biz daha önce halkımıza şu vaatte bulunmuş ve demiştik ki diğer siyasi partiler gibi seçimden seçime meydanlarda olmayacağız. Biz diğer siyasi partiler gibi seçimden seçime halkımıza gitmeyeceğiz. Siz de takdir edersiniz 2015 seçimlerinden sonra defalarca biz il başkanımız, ilçe başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, hatta sayın genel başkanımızla birlikte defalarca Midyat'a geldik, Midyatlı kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bölgemizin ve ülkemizin farklı bölgelerine gittik. Hatta gerek yurt dışında gerekse yurt içinde farklı ziyaretlerde bulunduk ve halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik ve onların sesi olduk. Mazlum halkımızın sesi olduk. Bu konuda bundan sonrada çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Sizlerle birlikte çalışmaya adayız."

Daha sonra ilçe teşkilatının yeni yerinin açılışına geçildi, salâvatlarla kurdelesi kesilen açılışta misafirlere ikramlarda bulunuldu.

"Midyat seçime hazır"

Tüm katılımcılara teşekkür eden HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ise seçime hazır olduklarını ve bugünden itibaren seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Altunkaynak, "Öncelikle bu açılışımızın ülkemize, coğrafyamıza, Mardin ve Midyat'ımıza hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan temenni ediyoruz. HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı olarak bu açılışımızla seçim çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın, yolumuzu açık etsin inşallah. Davamız; adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, kardeşliktir, huzurdur, barıştır, barışın tesis edilmesidir. Başka bir amacımız yoktur. HÜDA PAR olarak bu seçimde Allah'ın izniyle büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz." dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir