• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
"Seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı esnafımız biliyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İpekyolu İlçe Teşkilatından oluşan bir heyet, haftalık esnaf ziyaretleri kapsamında Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İpekyolu İlçe başkanı Yavuz Oktuay, HÜDA PAR olarak esnafın sesi olduklarını belirtti.

Esnafla sıkı bir diyalog içinde olduklarını söyleyen Oktuay "Bugüne kadar esnafımızı yalnız bırakmadık, sorun ve sıkıntılarına çözümler ürettik ve gerekli mercilere, esnafımızın sorun ve sıkıntılarını ürettiğimiz çözüm önerileriyle beraber sunduk. Adeta bölgede ticaret yapan esnafların sesi olduk. Seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı esnafımız biliyor. Bugün esnaf ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiğimiz Mısır Çarşısı esnafımızı dinledik." dedi.

Esnafın en büyük sıkıntısının işsizlik olduğunu vurgulayan Oktuay, "Bölgede esnafımız ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. En büyük problem işsizliktir, bunun yanında birçok sorun vardır. Mısır Çarşısı'nda ticaret yapan esnafın çoğu sahafçıdır. Kent Meydanı Projesi'nin iş yaptıkları pasajı da kapsadığını söylediler. Dolayısıyla esnafın kaygıları ve tereddütleri var. Kent Meydanı Projesi'nden dolayı mevcut esnafın mağdur olmaması adına titizlikle bir çalışma yürütülmelidir." dedi.

Oktuay son olarak, "İlimizde öğrenci ve kitapseverlerin buluşma noktası olabilecek, modern bir sahaflar çarşısının olmaması büyük bir eksikliktir. Kitap okumanın önündeki bütün engellerin kaldırıp daha ulaşılabilir bir projeyle gençlerimizi kitapla buluşturmamız lazım. Yetkili kurumlar bu konuda bir çalıma yaparlarsa hem kentimiz hem de gençlerimiz için büyük bir hizmete imza atmış olacaklar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir