• DOLAR 32.56
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2492.728
  • ...
Kadınların HÜDA PAR`dan milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş'la birlikte 4 kadın siyasetçi daha, HÜDA PAR'dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Aktaş ile birlikte milletvekilliği aday adaylığı başvuruda bulunan Hatice Uşar Ensar, Şeyma Yaçin, Meryem Kiraz ve Mümine Aşkın'ın dilekçeleri HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük tarafından işleme alındı.

Daha iyi hizmetlerde bulunmak için milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ifade eden Aktaş, "HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütüyordum. Şimdiye kadar çalışmalarımız oldu. İnşallah bu dönemden sonra daha gayretli bir şekilde çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Yapılan başvuruların ardından kısa bir değerlendirmede bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük, "Milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvurular partimizin yetkili kurumları tarafından değerlendirilecek. Siyasetin içerisinde bulunma gerekçemiz belli. En alt seviyeden en üst seviyeye kadar seçim döneminde canhıraş çalışacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Öte yandan HÜDA PAR İstanbul milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvurular online ve şahsen başvuru şeklinde alınmaya devam ediliyor. (Nizamettin Aşkın- İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir