• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 Said Nursi İmam Hatip Lisesi metin canlandırmada birinci oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça etkinlikleri kapsamında yapılan metin canlandırmada Türkiye birincisi oldu.

Okullarının almış olduğu başarının kendilerini mutlu etiğini belirten Bitlis Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Balkaya, bu başarıda emeği geçen öğretmen, idareci ve öğrencilerine teşekkür etti.

Başarının kendilerini gururlandırdığını dile getiren okul müdür yardımcısı Mehmet Raşit Yazı da  özverili bir çalışmanın ardında bu başarının elde edildiğini vurgulayarak, "Arapça yarışmaları kapsamında il geneli imam hatip okulları arasında yarışmalar yapıldı. Okulumuz metin canlandırma ve şiir yarışmasında il birincisi oldu. İlde birinci olan okulumuz, Türkiye'de imam hatip okulları arasında yapılan yarışmalara katıldı. Bu yarışmanın sonuçları açıklandı. Yapılan açıklamaya göre okulumuz, metin canlandırmada Türkiye birincisi oldu. Bu bizi gururlandırdı. Bitlis içinde önemli bir başarıydı. Bu başarı için çok emek harcadık. Çalıştık ve Allah'a hamdolsun başardık." dedi.

Kocaeli'de yapılacak gösterilere katılacaklarını hatırlatan Yazı, şimdiden öğrencilerine başarılar diledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir