• DOLAR 32.387
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2326.31
  • ...
Bulut Ebru Sergisi büyük beğeni topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Ebru Topluluğu tarafından organize edilen öğrenci çalışmalarından oluşan 'Bulut' temalı ebru sergisi Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy tarafından açılışı yapılarak sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde açılan ebru sergisine Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş, Ebru Topluluğu Üyeleri, STK temsilcileri, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Ebru Topluluğu Sorumlusu Öğretim Görevlisi Behiç Kılıç, 'Bulut Ebru Sergisi'nde üniversite öğrencilerinden Ebru Topluluğu üyelerinin hazırladığı 55 eserin yer aldığını belirterek, bir dönem boyunca emek verilen ürünlerin ortaya çıktığını ifade etti.

Sergi açılışından sonra tek tek eserleri inceleyen ve eser sahipleri ile sohbet eden Rektör Durmuş ve Başkan Vekili Aksoy, eser sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında gösterdikleri başarından dolayı kendilerini tebrik etti.

Merkez Kampüste sanatseverlerden büyük beğeni alan bulut temalı Ebru Sergisi, hafta sonunda Batman Park AVM'de Batmanlı sanatseverlerin ilgisine de açık olacağı belirtildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir