• DOLAR 32.362
  • EURO 35.346
  • ALTIN 2323.061
  • ...
Yeşilay "Sağlık Elçileri" arıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Şubesi, bir ilke daha imza atarak, "Yeşilay Sağlık Elçileri" projesini hayata geçirerek farkındalık oluşturuyor.

Yeşilay Elçileri projesi, bağımlılıklarla mücadelede hassas ve toplum bilinci yüksek olan farklı meslek guruplarının gayreti ve desteği ile hayata geçirilecek. Proje ile esnafın katılımı sağlanacak, bağımlılıklar alanında esnaf bilinçlendirilecek.

Hedef toplum bilincini arttırmak

Yeşilay Genel Merkezinin katkıları ve Mardin şubesinin öncülüğünde yürütülecek olan projenin hedefi; toplumda bağımlılıklar ile mücadelede farkındalık oluşturmak, mücadele bilincini arttırmak, Yeşilay elçisi olacak esnafın rol model olmasını sağlamaktır.

Yeşilay elçilerini arıyor

Proje ile ilgili bilgi veren Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, "Yeşilay Sağlık Elçileri projesi şubemizce Mardin'de hayata geçirilecek, proje ile ilgili eğitilen Yeşilay gönüllüleri sahada özellikle bağımlılıklar konusunda hassasiyeti olan esnafa ulaşacaklardır. Burada amaç bu önemli mücadelede toplumu bilinçlendirmek, mücadele alanına bilinçli esnafı çekebilmektir. Özellikle gençlerin uğrak yerleri olan kahvehane ve internet kafe gibi mekânlar seçilecektir. Bu alanda mücadele etmek isteyen, gönüllü elçi olmak isteyen Yeşilay dostlarını bekliyoruz, şubemize müracaat edebilirler."  dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir