• DOLAR 32.513
  • EURO 34.598
  • ALTIN 2492.855
  • ...
İnsan Hakları Cemiyeti`nden  İLKHA`ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlke Haber Ajansı Adıyaman Bürosunu ziyaret eden İnsan Hakları Cemiyeti Başkanı Mehmet Karadağ, İLKHA'yı tarafsız ve cesur habercilik anlayışından dolayı tebrik etti.

Bazı hukuki işlemleri takip etmek için Avukat Şaban Dalgın ile birlikte Adıyaman'a geldiklerini söyleyen Karadağ bu vesile ile sürekli takip ettikleri ve habercilik anlayışını takdir ettikleri İLKHA'yı da ziyaret ederek Adıyaman Bürosunun açılışı için hayırlı olsun temennilerinde bulunmak istediklerini söyledi.

Hukuki takibatlar sırasında bazen çok ilginç olaylar ile karşılaştıklarını ifade eden Karadağ, "Bazen vatandaşlar işlemedikleri bir suçtan dolayı ceza alıyor ve hakkında kesinleşmiş dosya ile aranıyor durumda. Oysaki vatandaşın hiçbir şeyden haberi yok. Birileri onun kimlik bilgileri ile suç işleyerek o vatandaşı mağdur ediyor. Bu durumda sizler için ilginç sayılabilecek haberler de çıkıyor." dedi.

Merkezi Diyarbakır'da bulunan İnsan Hakları Cemiyeti, İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Batman, Van ve Bingöl'deki şubelerinin yanı sıra hukuk komisyonu, eğitim komisyonu, çocuk komisyonu, kadın komisyonu gibi komisyonları ile de hizmet veriyor. İnsan hakları konusunda her türkü hukuksuzluk ile mücadele ettiklerini söyleyen Cemiyet Başkanı Karadağ "Bazen de öyle haberler oluyor ki herkes yayınlamıyor, bu noktada İLKHA tarafsız ve cesur olma yönü ile medya da çok önemli bir yere sahiptir." dedi. (Cemil Özdaş-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir