• DOLAR 32.501
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2435.481
  • ...
Diyarbakır'da 1 Mayıs dolayısıyla bazı yollar kapatılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da 1 Mayıs 2018 günü yapılacak olan "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlamaları nedeniyle bazı yolların kapatılacağı belirtildi.

Diyarbakır valiliğinde yapılan açıklamada, vatandaşların etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar şu şekilde belirtildi:

"30 Nisan 2018 Pazartesi günü saat: 00.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar:

* Akkoyunlu caddesinde; ofis kavşaktan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler caddesi-Hintlibaba caddesini takiben Ali Emiri caddesine verilecektir.

* Mehmet Arif Ersoy caddesinde; Sezai Karakoç kavşağından kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu caddesi, Klavuz caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ caddesine verilecektir.

* Cemiloğlu caddesinde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır.

* Alternatif olarak Klavuz caddesi ve Gürsel caddesi takiben Nükhet Coşkun caddesine verilecektir.

* İstasyon caddesinde; İstasyon caddesi-İnaloğlu caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ caddesi veya Ekinciler caddesine verilecektir.

* Kışla caddesinde; İstasyon caddesi-Kışla caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler caddesi takiben Elazığ caddesine verilecektir. (Emrah Deniz-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir