• DOLAR 32.537
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2435.551
  • ...
İstanbullular Mewlid etkinliği heyecanlarını anlattılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü tarafından, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan İstanbullular verilen birlik, beraberlik ve barış mesajlarının kendilerini çok etkilediğini belirterek, etkinliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İki yıldır bu tür etkinliklerde sahne aldığını belirten İlahi sanatçısı Ender Tekin "Böyle bir kalabalığın parçası olmak gerçekten çok güzel. Diyarbakır platformunda sahne almıştım. O zaman Diyarbakır'da 1 milyon insan vardı. Gerçekten çok güzel bir duyguydu. O günden sonra Peygamber Sevdalıları Platformunun etkinliklerinde sahne almayı heyecanla, can atarak bekler hale geldim. Hala da üzerimde bu heyecan var. Allah böyle bir programı yapanlardan razı olsun. Tek temennim inşallah bu tür programlar devam eder." dedi.

Böylesi bir etkinliğe ilk defa katıldığını söyleyen Zeynep Özdemir, programı çok güzel bulduğunu belirterek, "Buraya gelmeyi çok istiyordum, Allah nasip etti. Gelmeyenlere de tavsiye ediyorum." dedi.

Düzenlenen etkinliğin çok güzel ve faydalı olduğunu ifade eden Hüseyin Öztürk, "Kendimi, bu etkinliğe katıldığım için çok iyi hissettim. Herkese tavsiye ediyorum ve davet ediyorum." diye konuştu.  

Etkinliğe Kasımpaşa'dan katıldığını ve çok güzel bir etkinliğin yapıldığını ifade eden Mustafa Çınar, "Allah razı olsun. Konuşmacılar çok güzel konuştu. Peygamberimiz konusunda anlatılanlar beni çok sevindirdi. Mevlam bizi peygamberimiz yoluna ulaştırsın inşallah. Mevlam bütün Müslümanları korusun. Gelemeyenler için bir dahaki seneye gelmeyi nasip etsin. Güzel oldu, millet bir şeyler öğrendi. Gerçekten bugün çok coştum." şeklinde konuştu.

Gönlündekini dışa aktaramayacak kadar sevinçli olduğunu belirten Ayten Çelebi, "Bütün Müslümanların buraya gelmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Çok güzel bir etkinlik. Allah herkese hidayet versin." dedi.

Etkinliği çok sevdiğini belirten Hicran Kantarcı, "Kendimi çok iyi hissediyorum. En önde durmak çok güzeldi. Biraz sıkışıyorduk ama önemli olan izleyebilmekti. Kutlu Doğum programına gelmeyi çok istiyordum ve geldim. Gelmeseydim üzülürdüm" dedi.

İstanbul'dan katılan ve etkinliği çok beğendiğini dile getiren İrem Bal ise "Aslında bir senedir bu programı bekliyordum. Bazen düşününce; her gün her saat olmasını istiyorum. Ama bu mümkün değil maalesef. Gelemeyenler keşke gelebilselerdi." temennisinde bulundu.

Yapılan etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren Serra Daş, "Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ediyorum. Gelmeyenler çok büyük bir şey kaçırdılar. Gelip bu coşkuyu görmeleri lazımdı." ifadelerine yer verdi.

Etkinliğe Şırnak Cizre'den katıldığını belirten Halime Karaalp ise şöyle konuştu: "Kutlu Doğum için Cizre'den geldik. Buradan Cizre'ye, aileme, bütün akrabalarıma selam gönderiyorum. Ayrıca Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan, yapmış olduğu etkinliklerden dolayı Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyorum ve bu meydana akın eden tüm peygamber sevdalılarından Allah razı olsun.  Allah, aşklarını daim kılsın inşallah."

Arkadaşı Halime Karaalp ile beraber Cizre'den İstanbul'a Mevlit etkinliği için geldiğini belirten Şükran Deniz ise "Cizre'den buraya İlk defa geliyoruz. Çok heyecanlıydık. Hep bu anı bekliyorduk. 2 yıldır İstanbul'da okuyorum. Bu sene etkinliğe gelmiş bulunmaktayız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok beğendik. Allah daimi kılsın inşallah." diye konuştu.

Etkinliğe katılanlardan Zehra Şayık ise şöyle konuştu: "Etkinliğe Esenlerden katılıyorum. Bir yıldır bu anı bekliyorduk. Çok güzeldi. 5 senedir Kutlu Doğum programlarına katılıyoruz. Her seferinde çok heyecanlanıyorum. Nerede olursa olsun hepsine gidiyoruz." (Nizamettin Aşkın, Nurullah Batı- İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir