• DOLAR 32.487
  • EURO 34.862
  • ALTIN 2476.06
  • ...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra ilçede yaptırılan hayvan pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Kendisini karşılamaya gelen vatandaşlarla selamlaşan Fakıbaba, açılış öncesi katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Hayvan pazarının Cizre'ye hayırlı olmasını dileyen Fakıbaba, "Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu birlik ve beraberlikle Cizre'miz her şeyin en güzeline layık. Benim için Şırnak'ı, Cizre'si, Mardin'i, hepsi ayrı bir güzellikte, aynı zenginlikte güzel insanlara sahip. İnşallah el ele vereceğiz ve göreceksiniz çok güzel şeyler olacak. Cizre'mize çok güzel bir tesis kazandırmışlar. Bir hekim olarak böyle tesislerin insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunu bilen bir kardeşinizim. Bu bağlamda bu tesisimizin Cizre'mize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

Bakan Fakıbaba, açılışı gerçekleştirdikten sonra tesisi gezip, Cizre Kaymakamı Faik Arıcan'dan bilgi aldı. (Ahmet Uçar - İLKHA)