• DOLAR 32.49
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2491.241
  • ...

 

HABER MERKEZİ 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun da katılımıyla Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ önünde gerçekleştirilen "PTT Araç Teslim Töreni"nde konuştu.

PTT'nin artık bir dünya markası olduğunu söyleyen Bakan Arslan, her geçen gün daha da büyüyen bir kurum olan PTT`nin, dünyanın da öncü kuruluşlarından biri haline geldiğini sözlerine ekledi. PTT'nin zorlu süreçlerden geçtiğini hatırlatan Arslan, şöyle konuştu:

"PTT, 15 yıl önce birçok kurumda olduğu gibi devlet eliyle hizmet veren ve tüm kurumların 'battı, batacak' dendiği bir ortamda hazineye yük olurken bugün tam tersine Türkiye'nin, dünyanın yükünü taşıyan, güzide bir kurum haline geldi. PTT bu gelişimi bu değişimi yaşarken, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da öncü kuruluşlarından biri haline geldi."

ÖNÜMÜZDEKİ AY 5 BİN KİŞİ DAHA PTT AİLESİNE KATILACAK

PTT`nin büyüyen ve hizmet üreten bir kurum olarak istihdama da katkı sağladığını sözlerine ekleyen Bakan Arslan, konuşmasında istihdam müjdesi de verdi:

"Bu sene, hemen önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT ailesine katılması, ülkemize hizmet etmesi adına istihdam sürecini başlatacağız ve 5 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız. Böylece 5 bin aileye daha aş, iş, ekmek demek. İşte PTT bunu yaparken bununla da yetinmeyecek inşallah, büyümeye devam edecek. 5 bin kişilik alımla PTT'mize, kurumumuza, bakanlığımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum." (İLKHA)