• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...

HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan başkanlığındaki bir heyet, kentte açılan 8'inci Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarını" ziyaret etti.

Fuarda stant açan firma sahipleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan heyet, firmaları tek tek ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR heyetine, göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden firma yetkilileri, HÜDA PAR'ın seçimden seçime değil her zaman halkın ve esnafın yanında olduğunu belirtti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Tasan, "Halkımızın da dediği gibi sadece seçimden seçime çalışan ve kendi menfaatlerimizi öne alan bir parti değiliz. Kurulduğumuz ilk gün halkımıza bu sözü vermiştik. Her zaman şartlar neyi gerektirirse gerektirsin onlardan biri olacağımızı ve sürekli ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğimiz sözünü verdik. Van'da gerçekleşen bu tür fuarları HÜDA PAR olarak ziyaret ediyoruz. Esnafımıza destek olabilmek adına ve halkımızın dikkatini çekmek için yapmış olduğumuz ziyaretlerimizi sosyal medyada halkımızla paylaşıyoruz ve halkımızın dikkatini Van fuarına çekiyoruz. İlimizde yapılan her bir fuarın ilimiz için çok büyük faydaları olduğuna inanıyoruz. Bu fuarların artmasını istiyoruz. Bu tür fuarların işsizler için bir istihdam olacağına inanıyoruz. Bizim dikkat ettiğimiz bir şey var. İlimizde fuarcılık mantığı oturuyor ve halkımız artık fuarlara teveccüh gösteriyor. Halkımızın da bu gibi fuarlara teveccüh etmeleri bizi çok sevindiriyor hem esnafımızın yüzü gülüyor hem de halkımızın yüzü gülüyor. Bu konuda kamu kurum ve kuruluşların, özellikle bu fuarlara valilik ve belediyeden başlayarak fuarlara destek vermelerini özellikle istiyoruz, ziyaret etmeleri gerekiyor." dedi.

Fuar tanıtımı ve fuara gelecek halk için yolcu taşıtları tahsis edilmesi gerektiğine vurgu yapan Tasan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu fuarların yapılması ilimiz için büyük bir önem arz etmektedir. İlimiz Van'da hamd olsun çok güzel bir fuar alanımız var. Bu fuar alanının bu şekilde değerlendirilmesi daha da değerli. Fuar ve fuar alanlarının değerlendirilmesi lazım, fuarların özellikle artması lazım. bu fuarlar halkımızın da dikkatlerini çekmesi lazım. Stant açan ve ziyarete gelen halkımızdan aldığımız bilgiye göre günde dört servis yapılıyor fuar alanına. Bu güzel bir düşünce ama arttırılması daha iyi olur diye düşünüyoruz. Bu konuda belediyelerin, fuarlara insan taşımacılığına destek vermelerini özellikle istiyorum. Biz HÜDA PAR olarak bu tür çalışmalara her zaman destek vereceğiz ve ilimiz için yapılacak her katma değere destek veriyoruz. İlimizin ticaretinin gelişmesi için her türlü desteğe hazırız." (İLKHA)