• DOLAR 32.449
  • EURO 34.49
  • ALTIN 2476.23
  • ...
Nusaybin`de " minik kalpler sergisi " açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Nusaybin ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu Geleneksel Minik Kalpler Sergisi açıldı

Okulda açılan Sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Şube Müdürü Abdurrahman Keleş, Özel Büro Memuru İbrahim Halil Tavşan, Nusaybin Belediyesi Kültür Müdürü Nurettin Şimşek, Kamu Kurum Kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Sergi, Tılsım Kültür Sanat Evi öğrencilerinin müzik dinletisiyle başladı. Müzik dinletisinden sonra sergiyi gezen misafirler öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalara büyük ilgi gösterdi

Açıklama yapan Okul Müdürü Abdullah Aytimur, "Minik kalplerin, minik ellerin aşkla, şevkle, özveriyle ve üstün gayretle sene boyunca yapmış olduğu eserleri sizlere sunmuş olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Aytimur, "Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen başta serginin mimarı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan velilerimize ve davetimize katılarak bizleri onure eden misafirlerimize, ayrıca müziğiyle sergimize renk katan Tılsım Kültür Sanat Evi öğrenci ve öğretmenlerine, renkli kostümleri ve danslarıyla bizi eğlendiren Kemal Gözü Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Animasyon Grubu ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum."  dedi. (Cihat Şayık-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir