• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Olaylı FB-BJK maçıyla ilgili karar verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin, kaldığı yerden seyircisiz oynanmasına karar verdi. TFF PFDK da Fenerbahçe'ye 3 resmi maçta seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF Yönetim Kurulu olaylı biten maçın ardından bugün toplandı. Toplantı sonrası TFF'nin internet sitesinde yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesinin 1. fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.  Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak." denildi.

Fenerbahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası

Öte yandan sitede TFF PFDK kararları da yayımlandı. Karara göre, aynı müsabakada Fenerbahçe'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve bir milyon TL para cezası verildi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir