• DOLAR 32.551
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.08
  • ...
Bozdağ: Siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesine ilişkin "Bu, siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir; açık bir siyasi mühendisliktir. Bu kirli ve ahlaksız icraatıyla CHP yönetimi, Cumhuriyetin kurucu partisi CHP'yi bir başka partiye stepne yapmıştır." dedi.

"Geçmişte HDP'nin başarısı için dua/destek olan CHP, bugün başkalarının başarısı için duadan ötesini yaptı." diyen Bozdağ, "CHP yönetiminin ahlaktan, dürüstlükten uzak bu tutumu, bir aldatmadır, bir hiledir. Bu, adı konulmamış bir ittifaktır. Ama bu ittifak, ilkeler ittifakı değil, ilkesizler ve ilkesizlikler ittifakıdır. Bu ittifak, şeffaf, dürüst, ahlaki ve meşru bir ittifak değildir. " ifadelerini kullandı.

"Bu operasyon Güneş Motel'in tekrarıdır" ifadesini kullanan Bozdağ, şunları kaydetti:

"İlkeler ittifakı, şeffaf, dürüstçe, ahlaklı ve meşru bir biçimde hem de yasaya uyarak yapılır. Yasalar dolanarak, ahlak çiğnenerek, kirli pazarlıklarla büyük bir ilkesizliğe ve ahlaksızlığa imza atan partiler, şeffaf ve dürüstçe, yasal ve ahlaklı bir ittifakı niçin yapmıyor? Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi belli ki başarıdan, seçimi kazanmaktan ve iktidar olmaktan ümidini kesmiştir. Zira seçimde her parti kazanmak için plan yaparken ve mücadele ederken CHP, kazanmak üzerine değil de kaybettirmek için plan ve hesap yapıyor. Kılıçdaroğlu yönetimi ve zekâsı, CHP'yi rezil etmekten başka bir icraatı bugüne kadar yapamadı, bundan sonra da yapamaz. CHP'nin son yaptığı rezaletin de hamakatın da zirvesidir. Allah bunlardan, CHP'lileri de, milletimizi de, devletimizi de korusun." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir