• DOLAR 32.516
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2476.693
  • ...
Kızıltepe Muhtarlar Derneğinde seçim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Muhtarlar Derneği başkanlık seçimi, derneğin toplantı salonunda gerçekleştirildi. 2 listeyle gidilen seçimde, 18 yıldır Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Ersoylu Mahalle Muhtarı Hatip Şeran, tekrar başkan seçildi.

179 muhtarın bulunduğu Kızıltepe'de 168 muhtar oy kullandı. Şeran, 121 oyla tekrar başkan seçilirken, rakibi Başak (Sınara köyü) Mahalle Muhtarı Abdülvahap Tezdönen ise 47 oy aldı.

Seçimi kazanmasının ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Şeran, "Bugün Kızıltepe Muhtarlar Derneğimizin kongresini gerçekleştirdik. Kongremize katılım sağlayan tüm üyelerimize, divanı yöneten arkadaşlara, ayrıca bana oy veren ve vermeyen tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Malumunuz, muhtarlar devlet ile vatandaşlar arasındaki köprü vazifesini görüyor. Diğer bir deyişle vatandaşın gözü, kulağı, eli ve ayağıdır. Bundan dolayı muhtarlık Türkiye'de olmazsa olmaz bir kurumdur. Bu kuruma sahip çıkmak, hizmet etmek biz dernek başkanlarımızın en önemli görevi olmalıdır. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongrenin ilçemiz muhtarlarına, halkımıza ve ülkemize hayırlı hizmetler getirmesini temenni ediyorum." dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir