• DOLAR 32.437
  • EURO 34.477
  • ALTIN 2489.147
  • ...

HÜDA PAR Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan ve beraberindeki partili heyet, merkez Kocasinan İlçesinin İstasyon Caddesindeki esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetini sıcak karşılayan esnaf, sorunlarını dile getirirken özellikle ekonominin kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kayseri İl Başkanı Mehmet Çalhan, "Haftalık yaptığımız ziyaretler kapsamında bu haftaki durağımız olan İstasyon Caddesini ziyaret ettik. Ziyaretimiz gayet olumlu ve verimli geçti. Esnaf,  yaşanan sorunların mevsimsel olduğunu düşünürken gel görelim ki mevsimsel olmadığını, maliyetlerin yükselmesi, ham maddeye zam gelmesi, Dolar ve Euro'nun yükselmesi ile esnafı tam bir çıkmaza koyduğunu söylerken yetkililerin bu konuda ellerinden geleni yapması gerektiğini ifade ettiler." dedi.

Esnafın sıkıntılarının, istek ve taleplerinin kayıt altına alındığı ziyarette son olarak Çalhan, bu tür ziyaretlerin sürekli olacağını dile getirdi. (Ramazan Casuk-İLKHA)