• DOLAR 32.593
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2498.663
  • ...
CHP`den ilk açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan erken seçim kararıyla ilgili CHP'den ilk açıklama geldi. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan CHP MYK toplantısının ardından konuşan Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, şunları söyledi:

"Tek adam koalisyonunun sözcüsü Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yaptı. Koalisyon sözcüsü 26 Ağustos demişti, koalisyonun büyük ortağı 24 Haziran'da erken seçim yapacağız dedi. Öyle bir telaş ve şaşkınlıkla vermişler ki kararı üniversite sınavının gününe denk getirmişler. Şimdi sınav tarihiyle oynayacaklar. Biz erken seçim çağrısıyla ilgili görüşümüzü dün net açıkladık. 

Dün hodri meydan dedik. CHP olarak seçime hazırız. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Biz seçimden kaçmadık, kaçmayız. Şimdi başka bir şeyi milletin bilmesinde fayda var. Bu hükümet yönetme özürlüdür. Bu erken çağrısı yönetememenin ikrarıdır. Türkiye'nin meselelerinin sebebi tek adamdır. 16 Nisan'dan bu yana eski sistemle yönetiliyoruz diyor, buna kargalar güler. Milleti aldatmaya gerek yok, yönetemiyorsunuz. Doların euro'nun ateşini düşüremiyorsunuz. Dışarıda Türkiye'yi rezil ettiniz. Sabah söylediğinizle öğlen söylediğiniz birbirinden farklı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir