• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen Siyer Sınavı'na Mardin'in Nusaybin ilçesinden katılarak dereceye giren 19 kişiye çeşitli ödüller verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olan Düşünce Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Sınavı'nda dereceye girenler dernek yetkilileri tarafında okullarında ziyaret edilerek ödülleri verildi.

Düşünce Kültür Ve Dayanışma Derneği başkanı Metin Kardaş, Hazreti Muhammed'in hayatının okunması ve yaşanması için 7 yıldır Siyer sınavları düzenlendiğini belirtti.

Kardaş , "Allah'ın izniyle yeni nesil, Kuran'ı ve Hazreti Muhammed'i okuyup tanımaya çalışıyor. Çocuklarımızın, Efendimiz Hazreti Muhammed'in sünnetine yönelmelerini, öğrenmelerini yaşamalarını bizler için, ümmet için bir umut olarak görüyoruz. Kur'an-ı ve Efendimizin sünnetini hayatının merkezine alanlar rahat rahat yanlışa ve hataya düşmeyecek ve başarılı olacaklardır. Bizler de onlara başarılar diliyoruz. Yaptığımız Siyer Sınavı'nda görev alan ve sınava kayıt ve diğer konularda emek veren herkese teşekkür ederiz " diye konuştu. (Cihat Şayık-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir