• DOLAR 32.369
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.34
  • ...
Üniversite öğrencilerinden Mewlid etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu'nun düzenleyeceği ve İslami Araştırmalar Topluluğu ile İslami İlimler Fakültesi Temsilciliklerinin de destek verdiği "Hazreti Muhammed'i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine davet çalışmaları başladı.

Araştırmacı-Yazar Mehmet Zülküf Yel'in konuşmacı olarak katılacağı etkinlik 19 Nisan Perşembe günü Saat: 14.00'da Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Merkezi Yemekhane önünde yapılacak. Mevlid etkinliğine bütün Batmanlılar davet edildi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Veysel Ersoy, Hazreti Peygamberin daha iyi anlaşılması ve sünnetinin ehemmiyetinin, Müslümanlar açısından kavranması amacıyla düzenleyecekleri programa tüm Batmanlıları davet ettiklerini belirterek, "Müslümanlar açısından huzurlu ve onurlu bir yaşam, Hazreti Peygamberin hayatının örnek alınmasından geçiyor." dedi.

Etkinliğin yapılacağı Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünden etkinlik alanına saat 12.30'da otobüs seferi olacağını aktaran Ersoy, yapılacak etkinlik öncesi saat 11.30'da yiyecek-içecek kermesi düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir