• DOLAR 32.583
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2485.907
  • ...
Üniversitelere 3 doçent alınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü ile İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörlüğünün 3 doçent alımı yapacağına dair ilan yayımlandı.

Buna göre; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı'na bir doçent alacak.

Doçent kadrosuna müracaat eden adayların, rektörlüğe istenilen belgelerle birlikte ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. İlanla ilgili ayrıntılı bilgilere üniversitenin http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörlüğü ise Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı'na 2 doçent alacak.

Doçent kadrosuna başvuracak adayların; dilekçe, YÖK formatında öz geçmiş, yayın listesi, diploma, uzmanlık belgesi ve doçentlik belgesinin noter tasdikli kopyaları ile YDS, ÜDS veya KPDS sonuç belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve 2 adet vesikalık fotoğrafı kapsayan bir adet dosya ve bu dosyadaki belgeleri ve yayınları içeren 4 adet PDF formatında hazırlanmış olan CD veya taşınabilir bellek ile birlikte şahsen üniversitenin personel daire başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.

Başvurular 15 gün boyunca devam edecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir